Brawlhalla – Idő előtt jelent meg Play Áruházban és App Store-ban egyaránt

2020.08.05

Az Ubisoft ingyenesen elérhető játéka már jó ideje elérhető PC-n és konzolokon, most viszont végre mobilos felhasználóknak is elérhetővé tették ezt nem mindennapi bunyós játékot, pedig a megjelenést, csak augusztus 6.-ára tervezték, ami viszont kellemes csalódás csupán, hogy két nappal előtte már játszhatunk is vele, ugyanis már augusztus 4.-e óta elérhető a Brawlhalla.

Jó hír az, hogy szinte teljes mértékben képesek voltak áthozni a játékot PC-ről és konzolokról, hiszen sem grafikai sem pedig játékmechanikai különbséget nem igazán lehet felfedezni a platformok között. Még az irányítást is egész szépen át tudták hangolni az érintő képernyőhöz, de ha valakinek nem megfelelő többféle irányítási mód közül is választhat. Külön érdekesség, hogy a játék támogatja a wireless kontrollereket, így bárki nyugodtan külső irányító segítségével is harcba tud szállni a Brawlhalla-ban. Aminek célja, hogy minél többször lökjük ki ellenfelünket a pályáról, úgy hogy mi azért minél kevesebbszer essünk le. Ennek segítése érdekében karaktereket kell választanunk, akiknek különleges fegyverei, elég változatos támadásokat tudnak bevinni az ellenfélnek. 

Határozottan ajánlom a játékot, mindenkinek, aki kicsit is fogékonyabb a team jellegű oldalnézetes fighting játékokra, mert azok közül kimagaslóan jól sikerült szerintem a Brawlhalla, amiben játszhatunk csoportos all for one küzdelmet, de ha jobb szeretjük az 1v1 harcokat akár arra is van lehetőségünk, pont úgy, mint barátainkkal külön meccset játszani. Nézzétek meg gameplay videónkat a játékról, és ha elnyerte tetszéseteket, akkor az alábbi linkeken már le is tudjátok tölteni magatoknak.