BOW MAX – Play Áruházban már elő lehet regisztrálni a megjelenésre

2019.03.23

Play Áruházban elindult az elő regisztráció, de alternatív letöltő oldalakon keresztül már mi is kipróbálhatjuk, a hivatalosan Kanadában elérhető BOW MAX nevű játékot, ami a nevével is jelezve, hogy a Mad Max világát próbálja visszaadni nekünk mobilos környezetben. 

Túl nagy kihívást nem jelent a játék mégis, az Apokalipszis hangulat, az érdekes járgányok, szuper hangok, és PvP játékmenet miatt, igazán érdekes próbálkozásnak bizonyul. Alapjáraton 3v3-as mérkőzések vannak, amit úgy kell elképzelni, hogy egymás mellett haladnak a két csapat játékosai a szuper verdákkal miközben távolsági vagy közelharci fegyverekkel kell elpusztítaniuk az ellenség csapatát, amikért pontokat kapnak, ugyanis ez alapján dől el, hogy ki nyerte az adott mérkőzést. Rengeteg különböző fegyver, gránát, és átépített autó közül választhatunk, amiket nyertes meccsekért tudunk begyűjteni természetesen ládanyitogatós lootrendszer alapján. 

Hivatalos megjelenésről egyelőre nincs információ, viszont valószínűleg túl sokat már nem kell várni a játék megjelenésére. Addig is nézzétek meg bemutató videónkat. Jó szórakozást!