Blood Rivals - legújabb FPS Battle Royale

2018.11.20

Megjelent a Phoenix Games Team műhelyéből a Blood Rivals, vagyis a Vér riválisok: csatatér lölölözős játékok címen. Hogy miért erőlteti egy-egy fejlesztő a Google fordítást a játékok címénél illetve néha még fordításnál is, azt nem értem. A gesztus kedves, de sajnos ez a fordító alkalmazás nagyon gyerekcípőben jár ahhoz, hogy egy játék nyelvezetét képes legyen visszaadni. Ezért ez a félresikerült magyar cím adása a játéknak, ezért nevezzük eredeti címén: Blood Rivals. Egyenlőre csak play áruházban érhető el, és egyelőre semmilyen információ nincs még az App Store-os megjelenésről.

Egész jó fegyverek, Mad Max-ből kölcsönvett járgányok jellemzik a legújabb Battle Royale játékot, ami kizárólag FPS módban játszható. Offline és Online mode is elérhető természetesen Offline módban BOT-ok ellen míg Online más játékosok ellen is harcolnunk kell. Eltérés annyi van a többi Battle Royale játékhoz képest, hogy itt már indulásnál egy komoly Assault Rifel van nálunk, illetve halálunk esetén háromszor van lehetőségünk újra spawn-olni a játékban. 

Szerencsére komoly hardware igénye nincs a játéknak így rengeteg készüléken elfut majd, egyelőre viszont csak Android felhasználóknak érhető el. Hamarosan részletes teszttel érkezünk ezzel nektek a Blood Rivals-al kapcsolatban.