Blade II – The Return of Evil – Megjelent, de sajnos nem hivatalosan

2019.03.26

A Blade II - The Return of Evil című játék trailerét már 2016-ban bemutatta a nagyközönségnek az Action Square. Azóta sokan már le is mondtak a játék megjelenéséről ugyanis a bemutató videó óta sokat nem hallatott a játékról a fejlesztő csapat. Ezzel ellenben alternatív letöltő oldalakon már mi is kipróbálhatjuk ezt a Pazar látványvilággal és élvezetes harcrendszerrel felszerelt Hack-and-Slash mobiljátékot. 

Már az első küldetés közben észrevehetjük, hogy itt most valami komolyabb játék került napvilágra, mint amit ettől a műfajtól megszokhattunk. Pc-n és konzolokon nem új keletű az ilyen látványvilág, de mobilkörnyezetben nagyon ritkán vagy szinte egyáltalán nem találkoztunk ennyire részletesen kidolgozott textúrákkal és mindezt úgy, hogy nem a játékélmény rovására ment. Bámulatos effektek gondoskodnak arról, hogy a harcrendszer is sokáig élvezetes maradjon a számunkra. 

4 kaszt közül választhatunk, viszont nem úgy, mint ahogy azt az ilyen típusú MMORPG-ből megszoktuk. Ugyanis itt nem egy karaktert választhatunk az elején, és azt kell felhúznunk magas szintre, hanem itt minden küldetés előtt választhatunk, hogy melyik szereplővel szeretnénk megpróbálni a következő chaptert. Lehetőségünk van Gladiator, Assassin, Sorceress, és Fighter közül választanunk, akiknek mind sajátos harcrendszerük van, egyedül az Ultimate támadásnak hasonló a jellege mindegyik szereplőnél. 

 Változatos enemyk és pályavégi boss-ok várnak bennetek, ha úgy döntötök, hogy kipróbáljátok ezt a teljesen új látványvilággal rendelkező Hack-and-Slash mókát. Hivatalos megjelenésről egyelőre nincs infó, és a cég eddigi "tempójukat" elnézve, tippelni se mernénk, hogy mikorra várható a hivatalos megjelenés. Viszont aki kicsit ügyeskedik, már most ki is próbálhatja, ezt a nem kis kihívással megáldott játékot. Mi csak ajánlani tudjuk. Nézzétek meg bemutató videónkat, és számíthattok a részletes tesztünkre hamarosan.