Bekeményített a Riot Games – 3 mobiljátékot is készülnek kiadni, köztük a legendás League of Legends-et

2019.10.18

Ki ne ismerné a League of Legends néven elhíresült legendás MOBA-t? Amiben barátságok kötöttek és törtek ketté egy szemvillanás alatt, ugyanis az egyik legjobban kidolgozott csapatjátékot tisztelhetjük személyében, amiben csak nagyon kevés játékosnak adatik meg, hogy Chuck Norris stílusban sajátította el a menetét, és bármilyen 4 játékossal ki áll komoly csapatok ellen. Mobilos környezetben sok hasonló játék nagy sikereket ért el, talán erre felbuzdulva gondolták a Riot Games munkatársai, hogy ők is szeretnének a mobilos tortából. Nem is egy szeletet, hanem rögtön hármat, amik között van a LOL mobilos átdolgozása is a League of Legends Wild Rift is.

League of Legends Wild Rift - a Jól ismert MOBA mobilos alapokra helyezett játéka lesz a Wild RIft, amiben nagytestvére szinte minden sajátos eleme megtalálható lesz. Megjelenése egyelőre bizonytalan, valószínűleg csak 2020 első felében fogjuk tudni kipróbálni iOS és Android alapú készülékeken egyaránt. Nézzétek meg a játék trailerét, ami alapján nagyon ígéretes átdolgozással lesz dolgunk. 

Legends of Runeterra - Talán a HearthStone-ra hasonlít legjobban a Riot Games kártyás szerepjátéka, amiben a jól ismert világban játszhatunk, de ezúttal egy látványos kártyajáték formájában. A Trailer igen hangulatosra sikerült, ha ilyen és hasonló effektekkel tudják telepakolni a játékot, akkor egy igen érdekes mobilos cardgame-t kapunk. 

Teamfight Tactics - Battle Chess-re nagyon hasonlító stílussal kerül majd kiadásra, ez az automata harccal ellátott szintén nagyon látványos mobiljáték, aminek megjelenésre talán a leghamarabb várható. Rengeteg kaszt, és karakter sorakozik fel ezen a virtuális táblás játékon, ahol a győzelem elsősorban csapatunk összeállításán múlik. Ajánlom figyelmetekbe a játék nagyon látványos trailerét, amihez csak annyit tudunk fűzni, reméljük, hogy ilyen lesz.