Badlanders – Elérhető Play Áruházban és App Store-ban egyaránt

2020.10.26

A NetEase legújabb produkciója, viszonylag gyorsan érkezett, hiszen alig egy hónapja, hogy megjelent alternatív letöltő oldalakon, és máris az áruházak polcain is megtalálható. Legtöbben az Escape from Tarkov-hoz hasonlítják, hiszen szisztémát tekintve valóban sok hasonlóság van a két játék között, de azért kivitelezésben nem érdemes összehasonlítani a két játékot, már csak a platform béli különbségeket tekintve. 

Tehát a játék tematikáját tekintve, egy viszonylag kisebb zárt mappon tevékenykedünk, ahol fegyvert, fegyver alkatrészt, lőszert, gyógyitó csomagot, és golyóálló mellényt kell begyűjtenünk, ami után egy kis pénz farmolásért cserébe ki tudjuk váltani szabadságunkat, a menekülő pontok valamelyikén. De vigyázznunk kell, mert a többi játékosnak ugyanúgy az a célja, hogy elsőként jusson ki, az adott területről, és bizony nem kegyelmeznek az útjukba álló ellenségeknek. 

Az alkalmazás ingyenesen beszerezhető Play áruházból, és App Store-ból egyaránt, de különböző mikrotranzakcióra azért számítanunk kell. 

Nézzétek meg a játék bemutató videóját, vagy az általam készített gameplay videót. Ha megtetszett a játék, az alábbi linken már le is tudod tölteni. Jó játékot.