Az első lépés a mobil eSport világába

2021.03.19

Hatalmas megtiszteltetés számomra, hogy bemutathatom nektek a LvL Up eSport Szervezetét, akik számos bajnokságon részt vettek már, többekben is elég előkelő helyet foglalhattak el a dobogókon. Olyan jeles játékokban képviseltetik magukat, mint a Fifa21, CS:GO, Rainbow Six Siege, Rocket League, vagy éppen a Hearthstone. Rengeteg kiváló esportolóval, érdekes streamerekkel, és profi edzőkkel várják az érdeklődőket, akik úgy érzik, hogy tudásukat szeretnék versenyszerűen is kamatoztatni.  

Hogy miért is írok én most éppen róluk? Vagyis miért érdekes a LvL Up eSport szervezet nekünk mobil gamereknek? A Válasz roppant egyszerű, ugyanis ők az első eSport szervezet, akik egy igazán komoly versenyt hoztak el nekünk a HAMA támogatásával. Egészen pontosan egy Call of Duty: Mobile Battle Royale bajnokságot, amit profi körülmények között streamelnek, szórakoztató és hozzá értő kommentátorokkal, akik folyamatosan gondoskodnak a mérkőzések közvetítésének jó hangulatáról.  

Úgy érzem, hogy ez egy hatalmas lépés, hogy egy ilyen profi eSport szervezet, akik PC-n és Konzolokon képviseltetik magukat, most nyitnak a mobilgaming irányába. Hiszen ezzel a lépéssel rengeteg lehetőség nyílik meg akár a mobilgaming kedvelőinek, akár az eSport irányába érdeklődőknek.

Hamarosan részletes információval is készülünk nektek a bajnoksággal és a LvL Up eSport szervezettel kapcsolatban.