Az Activision legújabb ütemezett tervei között található, hogy a Warzone érkezik mobilokra

2020.09.15

Az eredeti Activision honlapon található az ütemezett tervei a cégnek, amiben az olvasható, hogy a jövőben, mobilokra szeretnék elhozni a Warzone-t, a Call of Duty Modern Warfare Battle Royale játékukat. Továbbá az Executive Producer WZM néven hivatkozik a project-re, ami akár a mobilos verzió "kódneve" is lehet. 

Ezen felül túl sokat nem tudattak velünk, csupán, hogy egy teljesen különálló játékként foglalkoznak a Franchise keretein belül természetesen, és megpróbálják a legjobb Warzone élményt elhozni nekünk. Ami önmagában teljesen érthető, hiszen konzolokon és PC-n megjelenése óta több mint 75 millió játékost tudhat magáénak, ami bizony egyáltalán nem kevés. 

Sajnos hivatalosan nem tudjuk megerősíteni a hírt, viszont figyeljük az elkövetkező napokban az Activision hírportálokat, hiszen hatalmas dolog lenne, ha közel hasonló játékot tudnának elhozni mobilokra mint a Call of Duty: Warzone

Tény, hogy a Call of Duty: Mobile-ban szerepel már Battle Royale mód, ami az utóbbi időkben egyre jobban szeretne hasonlítani a Warzone-hoz, ezért már saját loadout-ot is használhatunk, de a class-ok megléte, és a contract-ok hiánya alapvető különbségeket mutatnak a két Battle Royale játékmenetében. Akár fogalmazhatnék úgy is, hogy javában tér el egymástól a két battle royale mód. Mobile-ban a class-ok, a dögcédula, chippek, teljesen más játékmenetet követelnek meg, mint a Warzone a Contractokkal, a Gulaggal, és a pörgős játékmenetével.

Mindenesetre mindenki kezelje fenntartással a hírt, és reméljük, hogy nem csupán egy légből kapott pletyka került napvilágra, hanem ténylegesen számíthatunk a Call of Duty: Warzone mobilos eljövetelére. Addig nézzetek meg néhány videó válogatást a Call of Duty: Warzone és a Call of Duty: Mobile Battle Royale módjából. 

Forrás: Charlie Intel