AxE – Közeledik a Nexon stúdió legújabb Hack-and-Slash alapú MMORPG-je

2019.01.05

A Nexon stúdió tavaly nyáron kiadta a Darkness Rises című különleges alkotást, ami grafikában és játékmenetben is megállta a helyét, nem véletlen a hatalmas rajongó tábora, mivel valóban egy igazi Hack-And-Slash játékot kaptunk általuk. 

Most viszont napvilágra került egy újnak nem igazán mondható project-ük, ami talán az utódja is lehet a fent említett alkotásnak. AxE néven Ázsiai régióban elindult a játék bétája, ami arra enged következtetni, hogy talán a megjelenés sem lehet olyan nagyon távoli. 

A Cinematic trailer már 2016-ban debütált, úgyhogy valóban esedékes már lassan a megjelenés, csak nehogy az történjen vele, mint a Nexon másik különleges játékával a Durango-val, hogy csak koreai kliensen keresztül érhető el a játék. Mivel a napokban új pletyka ütötte fel a fejét, miszerint a Nexon stúdiót fel akarja vásárolni az EA, illetve más kiadók is érdeklődnek a fejlesztő cég iránt, így valószínűleg ez is csak késlelteti majd a megjelenést. 

Mindenesetre a Darkness Rises sikeréből kiindulva kíváncsian várjuk, hogy mit fognak összehozni egy ilyen hosszú munkafolyamat után. Mivel idén igen nagy rivális is megjelenik, akivel szemben nagyon nehéz lesz felvennie a kesztyűt az AxE-nak. Igen jól sejtitek ez nem más, mint a NetEase és a Blizzard közös produkciója a Diablo Immortal. Hogy tudatosan készülnek-e már 3 éve, hogy pont ebben az évben kerüljön kiadásra a játék, ezt nem tudni, De ha valaki riválist tud állítani a Diablo-nak, azok bizony a Nexon-os srácok. Reméljük, sokat nem kell már várni egyik játék megjelenésére sem, hogy mi magunk dönthessük el, melyik játék mellé rakjuk le a voksunkat. Addig viszont nézzétek meg a nagyon hangulatos cinematic trailer-ét a játéknak, illetve karakter bemutató videónkat.