Attack on Titan: Assault – Érdekes kis mobiljáték készül

2019.06.25

Szerencsére az anime-k többsége és a mobiljátékok kéz a kézben járnak kelnek kis világunkban, aminek én személy szerint csak örülni tudok. Az már más kérdés, hogy a nagysikerű animékből milyen minőségi mobiljátékokat tudnak összehozni a fejlesztők. Láttunk már igen jó megvalósítást, és sajnos igen rossz próbálkozást is. Most viszont az Attack on Titan: Assault következik, ami elsőnek sem egy szimpla endless runner-nak tűnik, mivől több ennél, érdekes hack-and-slash és RPG elemekkel teletűzdelve. 

A sorozatból ismert karakterek szinte teljes egészében szerepelnek a játékban, akiknek felszerelését még fejleszteni is tudjuk. A játékmenet több szintből épül fel: endless runner módban szaladunk az adott területen, amit utána quick-time event-es hack-and-slash harcok váltanak fel, és néha még rpg szerű mászkálós beszélgetős küldetéseket is kapunk, a látványos anime stílusú grafika mellé.

Hivatalos megjelenési dátum egyelőre nincs, de mindenképpen egy érdekes kis játék lesz az Attack on Titan: Assault, nem csak az anime kedvelőinek, legalábbis a gameplay trailer alapján határozottan ezt a következtetést tudtuk levonni.