Atom RPG – A Wasteland és a Fallout 2 által ihletett játék már elérhető App Store-ban

2020.06.17

Érdekes ötvözete a Wasteland a Fallout 2 és a Last Day on Earth játékoknak a nem is olyan régen megjelent Atom RPG, ami szintén az atomháború utáni apokalipszis világába enged nem csak bepillantást, hanem hosszantartó élményeket is ad, ez az összetett RPG, ami a prémium kategóriás játékok táborát erősíti, közel 3000Ft-nak megfelelő összegért lehet megvásárolni, egyelőre csak iOS rendszerű felhasználóknak, de reméljük, hogy hamarosan Play Áruház kínálatát is erősíteni fogja. 

Óriási területek állnak rendelkezésünkre. Halott városokat, kietlen pusztaságokat fedezhetünk fel, amiket ügyesen és taktikusan kell felderítenünk, hiszen a harcok is körökre osztott stílusban működnek pont, mint a Fallout 2 esetében, és bizony sokszor elég kiegyenlítetlenek az erőviszonyok. Karakterünket is a begyűjtött felszerelések által teljes mértékben személyre szabhatjuk, bár nem árt figyelni az öltözékek képességeire is. 

App Store mellett Steam áruházban is elérhető a játék, ha valaki esetleg inkább PC-n szeretné kipróbálni. Mi viszont nagyon várjuk az Android rendszeren való megjelenést is, ami után gameplay videóval és készülünk nektek, hiszen már régóta szeretnénk egy ilyen stílusú játékot a sok Last Day on Earth klón mellé.