Ares Virus - Már elszabadult, hamarosan hozzánk is megérkezik

2018.11.22

Az Ares Virus elszabadult, és könyörtelenül szedi áldozatait. Ebben a hamarosan megjelenő mobiljátékban ugyanis egy fertőzés által megvadult élőhalott emberek között kell túlélnünk, egy igen érdekesen kivitelezett kézzel rajzolt grafikával ellátott játékban. 

A történetben és a játékmenetben sem tudunk túl sok újdonságot felfedezni, mégis az érdekes képi világ és a túlélő játékokból megszokott nehézség miatt még akár érdekes is lehet a játék. A látvány az vagy tetszeni fog egyes játékosoknak vagy nem. Személy szerint a részletes kivitelezés miatt számomra pozitív hatással volt ez az új fajta megjelenítés mód. 

A sajátos grafika mellett még rengeteg craftolni való tárgy található, amiket fejleszteni is lehet. Rengeteg mutáns lény, zombi, fertőzött állat támadhat ránk, amik mind más-más támadással rendelkeznek. Első pillantásra nagyon érdekesnek tűnik a játék. Kérdés, hogy a hatalmas terület valóban annyira bejárható-e mint amilyennek látszik? Erre a kérdésre keressük a választ a játékkal kapcsolatos tesztünkben. 

A hivatalos megjelenésről egyelőre pontos dátum nem született még, viszont alternatív letöltő oldalakról már hozzá lehet jutni a játékhoz. Hamarosan részletes tesztel is készülünk nektek, addig viszont nézzetek meg a játék trailer-ét kedvcsináló gyanánt.