Area F2 – Új reményekkel, és új címmel térhet vissza

2020.08.03

A Qookka Games kiadásában robbant be a mobilos közéletbe az Area F2, ami ugyanolyan gyorsan el is tűnt az áruházak polcairól, ugyanis nem kevés hasonlóságot véltek felfedezni sokan az Ubisoft Rainbow Six Siege című produkciójuk és az Area F2 kapcsán. Ezért a fejlesztők, az esetleges pereskedés elkerülése véget, visszamondták a játék elérhetőségét, és azt ígérték felújított módon térnek vissza. Egészen eddig túl sok hírt nem hallottak magukról a fejlesztők, de most pletyka szinten új hírek kerültek napvilágra. 

Egy Yotube videós robbantotta be a hírt, hogy hamarosan visszatérhet hozzánk az Area F2, ami címben, karakterekben, pályákban és még játékmechanikában is újdonságot hozhat nekünk. A videóból még az is kiderült, hogy a Qookka Games egy teljesen új fejlesztő csapattal készíti a játékot, és nem is Area F2 lesz a címe hanem, ha igazak a pletykák, Revamp néven kerül kiadásra,. Háromnál több térképet fog tartalmazni a nyitó cím. A karakterek kinézete pedig a nem vártnál is részletesebb lehet. Ha minden igaz az eddig felsoroltak alapján, akkor talán pár hónap is ki is próbálhatjuk a megváltoztatott Area F2-t, vagyis Revamp-ot. Reméljük így is lesz. 

A Cikket az Area F2 facebook csoport posztja alapján írtuk: https://www.facebook.com/groups/AreaF2magyarkozosseg/permalink/740844846757832/