Hitman Sniper 2 – Alternatív letöltő oldalon már elérhető

2020.04.27

Az évek folyamán volt szerencsém nagyon sok jó mobiljátékost megismerni, akikkel ha beszélgettem, hogy mik a legjobb mobiljátékok, valahogy a Hitman Sniper mindig szóba került. Ugyanis a PC-n, Konzolokon híressé vált 47-es ügynök akcióit, szinte tökéletesen tudták átültetni mobilos környezetbe, egy sniper játék formájában. A Megjelenés óta már bő három év telt el, és most alternatív letöltő oldalakon már a második részt próbálhatjuk ki, korai hozzáféréssel. 

Talán a második rész legnagyobb változása, hogy itt már nem a híres 47-es ügynökkel kezdünk, hanem új szereplőket vonultat fel a játék. Szám szerint 3 új ügynök is szerepet kap a játékban, akikkel találkozhattunk már a Hitman: Sniper Assasin mode-ban, ami kicsit fura, hogy a 47-es ügynök képénél, csak a Coming Soon felirat ékeskedik, de reméljük, hogy mikor elérkezik a globális megjelenés, már kedvenc bérgyilkosunk is elérhető lesz.

Hitman: Sniper Mode (PC)
Hitman: Sniper Mode (PC)

A játék menete mit sem változott. Egy adott helyszínt kell sniper-el megtisztogatnunk és ártalmatlanítani az őröket, a lehető legkülönfélébb módon. A Tutorial nagyon szájbarágósan adja elő nekünk a különböző kiiktatási módszereket, hiszen elég sok lehetőség van a játékban, hogy akár nyom nélkül is eltüntessünk egy-egy célpontot. Lehet akár csillárt a fejükre ejteni, lehet kútba lőni őket, illetve különböző edények cserepek lövésével bizonyos helyekre csalni az őröket. 

Így első ránézésre határozottan úgy tűnik, hogy megfelelő folytatása lesz az első résznek, igaz, hogy lag sajnos előfordul a játékban, de remélhetőleg sikerül megfelelően optimalizálni több készülékre is, mire megjelenik globálisan, amiről sajnos egyelőre semmilyen hivatalos információ nincs, és feltételezhetően a prémium játékok táborát fogja erősíteni, amiben még PvP mód is lesz. Nézzétek meg a játék trailerét és saját gyártású videónkat! Jó szórakozást!