Apex Legends Mobile - Mobilkészülékeken is megpróbálkozik a trónfosztással az EA legújabb Battle Royale fenegyereke

2019.02.22

Alig pár hete elérhető konzolokon és PC-n teljesen ingyenesen az Apex Legends, és máris olyan trónfosztásról súgnak össze a gamerek egy egy gamer kocsma sötét zugában, ami bizony érinti a PUBG-t és a Fortnite-ot is. Ugyanis a játékosok száma egész hirtelen az egekbe szökött és már-már "ingyenesen elérhető" Battle Pass-al kell vissza édesgetni a nem túl lojális játékosokat. 

Apex sikere minden bizonnyal a látványos grafikán a pörgős játékmeneten és a kényszerített csapatmunkán kívül minden bizonnyal a Titanfall-ból megszokott hangulat, amit a fejlesztők addig szeretnének vinni, hogy még a hőn áhított Titan-ok is belekerülhetnek a játékba. 

Mobilkészülékeken, hogy fog festeni az Apex Legends, erről sajnos hivatalos információ nincs, sokan találgatnak, sok elmélet kering a hálón, hogy közel sem lesz olyan, mint konzolos PC-s nagytestvére, ami azért elég valószínű valljuk be őszintén. De ha csak nyomokban adja vissza azt az élményt, amit más platformokon nyújt, akkor szerintem nem lesz okunk a panaszra. Hivatalos megjelenési dátum még nincs, de ahogy az EA mobiljáték felé irányuló üzletpolitikáját tekintem akkor még azért pár hónapot várnunk kell a játékkal. Mindenesetre mi kíváncsian várjuk, hogy mit fog hozni nekünk az Apex Legends iOS és Android-os mobilkészülékekre egyaránt.