Animal Adventure: Downhill Rush - Play áruházban már elérhető a Beta verzió

2018.11.23

A Feelnside Games bemutatkozó produkciója ez az igazán télies hangulatú runner játék, ami Beta verzióban elérhető Play Áruházban. Hivatalos megjelenés a közeljövőben várható, ugyanis karácsonyi hangulattal is készülnek még a fejlesztők. 

Az alapötlet nem túl bonyolult, viszont annál viccesebb: szánkóval elszabadult állatokat kell irányítanunk úgy, hogy kikerüljük, átugratjuk vagy éppen lebombázzuk az elénk kerülő akadályokat, mindeközben ajándékokat és különböző segítségeket vehetünk fel útközben. A díszes dobozok gyűjtése rendkívül fontos, mert velük tudjuk feloldani a következő pályát, fejleszteni a szánkónkat, illetve életet vásárolni is ajándékokért tudunk. Amiket gyűjthetünk a verseny közben, de természetesen mikrótranzakció keretében vásárolhatunk is kézpénzért. 

Az elénk táruló táj nagyon hangulatos, de a játék grafikája nem korszakalkotó, viszont teljesen élvezhető. A különböző szánon utazó állatkák pedig mókásan vannak megrajzolva éppúgy mint az elénk kerülő akadályok. Legyen az szembejövő autó, oldalról lezúgó lavinagörgeteg, vagy éppen egy jegesmedve akit érdemes ügyeskedve kikerülni. Android készülékeken Play Áruházban elérhető a játék nyílt Beta-ja, sajnos a hivatalos megjelenésről egyelőre nincs információ, de a játék fejlesztői folyamatos tartalmakkal egészítik ki játékukat még a megjelenés előtt. Nézzétek meg a játék trailer-ét és ha tetszett, a linkre kattintva már le is tudjátok tölteni magatoknak.