Alita a harc angyala – Hamarosan a mozikban és a mobilkészülékünkön is.

2019.01.12

2018. Február 14.-én érkezik a hazai mozikba az Alita a harc angyala című Cyberpunk stílusú mozifilm, amit James Cameron és Jon Landau-tól kapunk. Ebben a filmben egy android lány életét kísérhetjük végig, egy olyan világban ahol csak a robot implantátumok léteznek, de egy orvos mégis talál a roncstelepen egy konkrét humanoid android-ot, akit képes volt életre is kelteni. Ebben a világban viszont egy ilyen lénynek nincs nyugalma, ugyanis el akarják pusztítani, mivel céllal jött létre, egy célt szolgál a létezése, amitlehet akár egy jó ügy is, de lehet nagyon gonosz is. 

A Film korunk egyik legnagyobb morális kérdését feszegeti, hogy vajon mennyire veszélyes ránk nézve a technika, aminek a válaszára a trailer-ből egy kis utalást is kapunk, miszerint a technika nem lehet rossz, vagy jó, az lesz, csupán amire mi használjuk. Mi általunk lesz jó, avagy rossz. Ez a film a 2019-es év egyik nagy várományosa. Ami érthető is mivel a modern történethez és a látványos jelenetekhez hozzájárultak az Avatar és a Titanic producerei is, pont úgy, mint a Sin City - a Bűn városa rendezője. 

A mozi megjelenése előtt kicsivel elérhető lesz az Alita The Game nevű játék, ami a film alapján debütál majd Play Áruházban és App Store-ban egyaránt. Egyelőre a játékról nem sokat tudni, csak annyit, hogy MMORPG lesz. Sajnos a mozifilmekből készült játékok főleg amik mobilokra érkeznek sajnos elég gyenge minőséget szoktak produkálni, lássuk akár a Blade Runner igen gyenge próbálkozását. Viszont reméljük, hogy az Alita játék méltó lesz a film sikereihez, mert nagyon elférne már a piacon egy jó Cyberpunk MMORPG. A Játék bétájára elég zárt körülmények között lehet jelentkezni a hivatalos facebook oldalon. Linket lentebb mellékeljük, illetve nézzétek meg a film szinkronos előzetesét, mert valószínűleg egy nagyon különleges mozi készül februárban betoppanni hozzánk.