Age of Civilizations 2 - Megjelenés november 11.-e Android alapú készülékekre

2018.11.06

Az Age of Civilizations játék első részei elérhetőek már egy ideje Play Áruházban amellyek kontinensekre lebontva akár lite verzióban ami teljesen ingyenes, vagy pedig teljes verzióban amiért 300Ft-tól 500Ft-ig terjedő összeget kell fizetni, hogy kipróbálhassuk ezt a terület elfoglalós körökre osztott stratégiát, aminek második része jövőhétre várható.

Łukasz Jakowski kezemunkájának érdeme az első rész, pontosan úgy, ahogy a második részért is őt illeti dícséret. Az első részben is több olyan elem került, ami miatt a lelkes hadvezér palánták úgy érezhetik, hogy valóban élet és halál urai, csupán a terület elfogalalásokból származó előnyök, vagy éppen hátrányok által. Nem országokat foglalunk el ebben a játékban, hanem területeket, amik annyira jól elvannak találva, hogy akár megszerezhetjük a mostani Magyarország területét, de ha ragaszkodunk hozzá, akár a Trianon előtti Magyarországot is magunkénak tudhatjuk. 

A második részben több ország és több lehetőség áll majd rendelkezésünkre. Łukas Jakowski elég szűkszavúnak bizonyul a játékkal kapcsolatos kérdésekkel, túl sokat nem árult el az újításokról, viszont a PC-s porton való megjelenés sem várat magára sokáig Steam-en, aki inkább személyi számítógépen próbálná ki, hamarosan lesz rá lehetősége. Mi viszont inkább megvárjuk az Android-os megjelenést, amivel részletes teszttel is készülünk nektek.