iOS
Szórakozz, játssz, élvezd az életet!

Szenvedélyünk A Játék!

Ha elindultok az oldalon, a cikkek képére kattintva bővebb információt is kaptok róluk. 

Hírek, Újdonságok!

Nagyon érdekes látványvilág fogad bennünket a Headup stúdió legújabb point-and-click stílusú játékában, amiben a gyurma filmekhez hasonló kivitelezéssel, egy nagyon érdekes atmoszféra vár ránk a Trüberbrook című játékban, ami PC és Konzolok után most Play Áruházban és App Store-ban is elérhető.

A játék már sikeresen meghódította Steam-en a PC-s tábort, ezért ígéretet tettek a fejlesztők, hogy elhozzák mobilra is a játékot. Blazing Griffin fejlesztők összefogtak a Netease Games-el és most már tölthetjük is le telefonunkra.

A Xigma Games gondozásában jelent meg a The Bonfire első része, ami egy prémium kategóriás stratégiai játék, ahol falunkat kell városság fejleszteni, úgy hogy minden éjszaka szörnyek sokassága támad ránk. Most pedig PC után iOS-os felhasználóknak is elérhető a második rész, amiben a játék alapja mit sem változott, de azon felül elég sok újdonság...

Az Anchorite bemutatásában került iOS felhasználóknak elérhetővé, ez a prémium kategóriás, poligon grafikájú, űr csata szimulátor, aminek stílusa a régi Wing Commander játékok emlékét idézi fel.

A Tom Clancy nevével fémjelzett mobilos játék, az első, ami a rengeteg PC-s és Konzolos játékok után most elérhető Play Áruházban és App Store-ban egyaránt. Érdekessége talán abban rejlik, hogy az összes eddig ismert Tom Clancy játék főbb karakterei megtalálhatóak ebben a mobilos ARPG-re hasonlító játék, de itt valós időben 5v5-ös küzdelmeket...

Már par napja elérhető a videó megosztó csatornákon a miHoYo legújabb játékának bemutató videója, ami majdnem egyszerre fog megjelenni PC-re, Androidra, IOS-ra, és ha minden jól megy valamivel később pedig PlayStation 4 illetve Nintendo Switch konzolokra is.