iOS

Szórakozz, játssz, élvezd az életet!

Szenvedélyünk A Játék!

Ha elindultok az oldalon, a cikkek képére kattintva bővebb információt is kaptok róluk. 

Hírek, Újdonságok!

A NoTriple - A Games fejlesztői szinten minden évben valami kis érdekességgel tudnak előrukkolni nekünk. Eddigi játékaik nem voltak éppen a legsikeresebb mobiljátékok mégis annyira érdekes és újszerű stílust képviseltek, hogy mindig említést tettünk róluk. Külön említeném a Way to Slay, vagy a Glory Ages alkotásukat.

A Super Mecha Champions-ról régóta cikkezem, hiszen még a nehézkes indulás ellenére is, és a kiérdemelt "lagtanya" cím ellenére is azt vallom, hogy egy nagyon érdekes és újszerű Battle Royale, ami tele van érdekes ötletekkel. Folyamatosan fejlődik, amit mi sem bizonyít jobban, mint a nem olyan régen érkezett update, amivel, szemmel láthatólag is...

A Kitaszított szamurájok korába lehet betekintésünk a Dreamotion Inc. csapat legújabb alkotásában. Hiszen egy jogfosztott szamurájnak nem sok választása marad, ha kitaszítja hűbér ura. Akkor vagy tisztességesen véget vet az életének, a Harakiri módszerrel, vagy pedig tovább áll, és kitaszított szamurájként, úgynevezett Roninként élheti életét.