Hírek

Szenvedélyünk A Játék!

Ha elindultok az oldalon, a cikkek képére kattintva bővebb információt is kaptok róluk. 

A NoTriple - A Games fejlesztői szinten minden évben valami kis érdekességgel tudnak előrukkolni nekünk. Eddigi játékaik nem voltak éppen a legsikeresebb mobiljátékok mégis annyira érdekes és újszerű stílust képviseltek, hogy mindig említést tettünk róluk. Külön említeném a Way to Slay, vagy a Glory Ages alkotásukat.

Árnyék Lovagokból, és Árnyék Vadászokból szinte sosem elég. Így gondolják ezt sok fejlesztő csapatnál, hiszen évente több tucat Hack-And-Slash Platformer jelenik meg ennek a stílusnak a jegyében. Van, amelyik tudja hozni az elvárt stílust, és akkor már a rajongók örömmel ülnek le vele játszani, de sajnos előfordul, hogy bizony még csak az elvárt...

A Zooba alkotóinak legújabb játéka tagadhatatlanul az Among Us alapjaira készült, néhány apró eltérő különbséggel. Hiszen itt a Zoobából jól ismert állat karakterek a főszereplők, és űrhajó helyett egy villában kell feladatokat végre hajtanunk, vagy éppen a gyilkos szerepében elintézni a többieket.

Senkit se tévesszen meg a Magyarul viccesen hangzó cím, hiszen egy egészen jónak mondható mobilos horror játékot vélhetünk felfedezni benne.

Egy újabb remek platformer tette tiszteletét PC és Konzolok után mobilos környezetben. A Prémium játékok táborát erősítő Unruly Heroes abszolút, de tökéletesen megfelel a kor elvárásainak, amit 800 Ft-nak megfelelő összegért már magunkénak is tudhatunk.

Ki ne ismerné a Last Day on Earth játékot, ami az izometrikus survival RPG stílust műfajjá teremtette, hála a Kefir! fejlesztő csapatnak, akik azóta is számos hasonló stílusú játékot raktak le elénk az asztalra, de most a legújabb alkotásuk szakít a régi hagyományokkal és a jövőbe kalauzol el minket méghozzá kőkemény Cyberpunk stílusban.

Nem is olyan régen cikkeztünk róla, hogy a Codemasters és a NetEase új közös projektbe fogtak, ami egy roppant látványos arcade stílusú játék lesz, ami az autóversenyzés világát mutatja be nekünk.

Hatalmas megtiszteltetés számomra, hogy bemutathatom nektek a LvL Up eSport Szervezetét, akik számos bajnokságon részt vettek már, többekben is elég előkelő helyet foglalhattak el a dobogókon. Olyan jeles játékokban képviseltetik magukat, mint a Fifa21, CS:GO, Rainbow Six Siege, Rocket League, vagy éppen a Hearthstone. Rengeteg kiváló esportolóval,...

A Körökre osztott stratégia játékok kedvelőinek okozhat meglepetést a Yonko Denki Koji CO.LTD legújabb játéka, amiben különböző harcstílussal rendelkező hősökkel kell legyőznünk az utunkba álló ellenségeket. Mindezek mellett pedig bázisunkat is irányítanunk kell, mint a fejlesztések, vagy éppen a hősök felszereléseik által.

A Brawlhalla nyomdokain szeretne haladni a legújabb verekedős akció játék, ami a Flash Party nevet viseli. Alternatív letöltő oldalakon már elő lehet regisztrálni a béta tesztet.

Igen érdekes játék ütötte fel a fejét nem is olyan rég Play Áruházban, amiben egy búvárként kell a sötét tengerek rejtélyes vizeiben hajóroncsok, és elsüllyed kincsek után kutakodnunk.

A bemutató videó alapján nagyon ígéretesnek tűnik a legújabb PUBG játék, ami PUBG: New State címet viseli, és már elő lehet regisztrálni a megjelenésre.